Nytt år – bättre fokus!

7 januari, 2009

Ordet för året 2009 verkar vara fokus. Har sett flera som skrivit om detta inför detta nyligen.

Jag har väldigt lätt att sväva iväg, en idé leder till en annan som leder till en annan och så vidare. Vips så sitter man med 10 nystartade projekt och 10 nya domäner och vet inte riktigt var eller hur man ska fortsätta. Istället borde man slutfört det projektet man höll på med innan alla dessa nya fantastiska (??) idéerna dök upp.

Det enda sättet jag kan släppa en idé är att skriva ner det på papper. Jag tror att detta är viktigt för att få fram de bästa idéerna, låt de mogna i ditt block någon/några månader och tänk igenom igen, var det där verkligen en bra idé? Går det att tjäna pengar på detta på sikt?

När det damp ner ungefär 100 fakturor från .NIC på samma dag (inte så långt innan jul) blev det en väckarklocka, jag måste göra något med alla ofärdiga domäner/projekt eller helt enkelt inte förnya dessa.

Mitt mål är i alla fall för 2009 att försöka fokusera på ett projekt i taget, få klart det som är halvfärdigt innan jag börjar på nästa spännande utmaning!

Kommentering r avstngd.